In de Filipijnen zijn er verschillende binnenlandse vliegtuigmaatschappijen die passagiersdiensten aanbieden tussen de verschillende eilanden van het land. Enkele van de bekendste binnenlandse vliegtuigmaatschappijen in de Filipijnen zijn:

  1. Philippine Airlines (PAL): Philippine Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Filipijnen en biedt zowel binnenlandse als internationale vluchten aan. Ze hebben een uitgebreid netwerk van binnenlandse routes die de belangrijkste steden en bestemmingen in de Filipijnen verbinden. (PAL Express: PAL Express is een dochteronderneming van Philippine Airlines en richt zich voornamelijk op binnenlandse routes. Ze bieden een breed scala aan vluchten binnen de Filipijnen)
  2. Cebu Pacific Air: Cebu Pacific is een van de grootste en populairste budgetluchtvaartmaatschappijen in de Filipijnen. Ze bieden tal van binnenlandse vluchten en staan bekend om hun lage tarieven en frequente verbindingen tussen verschillende steden. (Cebgo: Cebgo is een dochteronderneming van Cebu Pacific en bedient ook binnenlandse routes in de Filipijnen. Ze richten zich op regionale bestemmingen.)
  3. AirAsia Philippines: AirAsia is een internationale luchtvaartmaatschappij met een dochteronderneming in de Filipijnen. Ze bieden zowel binnenlandse als internationale vluchten aan en zijn bekend om hun budgetvriendelijke tarieven.
  4. SkyJet Airlines: SkyJet Airlines is gespecialiseerd in vluchten naar kleinere en afgelegen bestemmingen in de Filipijnen. Ze bieden vaak vluchten naar toeristische bestemmingen die moeilijk bereikbaar zijn via andere vervoerswijzen.
  5. AirSWIFT: AirSWIFT is gespecialiseerd in vluchten naar afgelegen eilandbestemmingen in de Filipijnen, zoals El Nido, Coron en andere populaire toeristische plekken.

Welke vliegtuigmaatschappij heeft jouw voorkeur?

Alhoewel niet iedere maatschappij op alle bestemmingen zal vliegen, welke maatschappij heeft jouw voorkeur? Gebaseerd op o.a. kwaliteit, tarieven, service en punctualiteit.

Wat is de beste vliegtuigmaatschappij voor binnenlandse vluchten in de Filipijnen?

Ervaringen met deze vliegtuigmaatschappijen

Wat is het eerste waar jij aan denkt bij deze vliegtuigmaatschappijen? Zijn ze punctueel en betrouwbaar, of juist niet? Is er een goede of slechte prijs-kwaliteitsverhouding? Is de klantenservice goed of juist slecht. Kortom: waar staan deze vliegtuigmaatschappijen bij jou bekend om?

Bij vliegtuigmaatschappij Philippine Airlines (PAL) / PAL Express denk ik als eerste aan:
Bij vliegtuigmaatschappij Cebu Pacific Air / Cebgo denk ik als eerste aan:
Bij vliegtuigmaatschappij AirAsia Philippines denk ik als eerste aan:
Bij vliegtuigmaatschappij SkyJet Airlines denk ik als eerste aan:
Bij vliegtuigmaatschappij AirSWIFT denk ik als eerste aan:

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 1 september 2023

Snel naar categorie

Bij vliegtuigmaatschappij AirSWIFT denk ik als eerste aan: