Jouw ervaring met de Filipijnen

Ben jij wel eens in de Filipijnen geweest? Deel jouw ervaringen aan de hand van onderstaande stellingen. Hiermee help jij anderen die op reis willen naar de Filipijnen.

Ben je nog niet in de Filipijnen geweest? Bekijk de resultaten van deze stellingen om meer informatie te krijgen. Let wel op: de Filipijnen is een groot land met vele eilanden met soms grote verschillen, niet ieder eiland is even goed ingesteld op toeristen. De ervaring zijn niet per regio, maar geven een globaal beeld.

Met het spreken van de Engelse taal kan je overal terecht.
De beste tijd om te reizen door de Filipijnen is het droge seizoen (ongeveer van november tot en met april).
Het is (redelijk) goedkoop om door de Filipijnen te reizen.
Het eiland Palawan wordt vaak genoemd als een van de mooiste eilanden ter wereld, met adembenemende plekken zoals de Underground River en El Nido.
De Filipijnen bieden adembenemende witte zandstranden en turquoise wateren, waardoor het een perfecte bestemming is voor strandliefhebbers.
Het eiland Boracay staat bekend om zijn bruisend nachtleven en is een populaire bestemming voor feestgangers en strandliefhebbers.
Het land heeft een vriendelijke bevolking en wordt vaak beschouwd als een van de meest gastvrije bestemmingen in Azië.
Een reis naar de Filipijnen stelt je in staat om te genieten van de lokale cultuur en tradities, met kleurrijke festivals en heerlijke Filipijnse gerechten.
De Filipijnen zijn rijk aan geschiedenis en erfgoed, met historische bezienswaardigheden zoals Intramuros in Manilla en Spaanse koloniale architectuur.
De Filipijnen staan bekend om hun rijke biodiversiteit en bieden geweldige mogelijkheden voor snorkelen en duiken in enkele van 's werelds beste koraalriffen.
  • Voeg je antwoord toe
Het verkeer op de Filipijnen is meestal behoorlijk chaotisch te noemen.
De Filipijnen bieden avontuurlijke reizigers talloze mogelijkheden, van het beklimmen van vulkanen tot het verkennen van ongerepte jungles en grotten.
  • Voeg je antwoord toe
Tijdens de periode juli en oktober kan je beter niet reizen in Luzon wegens mogelijkheid van typhoons (orkanen).

Snel naar categorie

Een reis naar de Filipijnen stelt je in staat om te genieten van de lokale cultuur en tradities, met kleurrijke festivals en heerlijke Filipijnse gerechten.