Jaarlijks is er in Spaarnwoude het “Philippine Independence Day Picnic”, georganiseerd door Kalayaan Fiesta Foundation in the Netherlands

In 2023 zal er weer een Filipijns onafhankelijkheidsdag picnick plaats vinden en wel op 10 juni 2023.

Het picknickterrein is open van 07.00 uur tot 19.00 ur. Markt is open van 09.30 uur tot 18.00 uur, entertainment van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Deze viering van de Filipijnse Onafhankelijkheidsdag is gebaseerd op  :

  • Door de Filipijnse cultuur in de Nederlands-Filippijnse gemeenschap te vitaliseren met positieve elementen van beide culturen, blijft het een deel van de Filipijnse  identiteit en onderdeel van de identiteit van onze kinderen.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is meer dan een leuk samenzijn, dit evenement draagt ook bij aan degenen die het minder hebben. Door naar dit evenement te komen ondersteunen bezoekers een goed doel.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is voor iedereen die deel uitmaakt van of deel wil uitmaken van de Filipijnse gemeenschap. Deelname aan deze dag is niet gebonden aan etniciteit, religie of geslacht

Meer informatie is te vinden op :

Benieuwd naar de weersverwachting in Spaarnewoude? Die tref je hier aan.

Snel naar categorie

Het eiland Palawan wordt vaak genoemd als een van de mooiste eilanden ter wereld, met adembenemende plekken zoals de Underground River en El Nido.

© Kama