Over ons

De website De-Filipijnen.nl is opgericht door een Nederlands-Filipijns echtpaar.

Doel

Het doel van de website is het kort te omschrijven : Ontdek de Filipijnen

Missie

Het verstrekken van informatie over De Filipijnen, variërend van praktische informatie (valuta, weer, veiligheid etc) tot toeristische informatie (hotels, vliegtickets, ferry etc) over de Filipijnen voor bezoekers vanuit Nederland en België tot aan activiteiten over de Filipijnen in Nederland en België of voor inwoners van Nederland en België met een Filipijnse achtergrond.

Taal

De primaire taal op de website is Nederlands.

Deelname derden

De-Filipijnen.nl biedt aan derden (gratis) de mogelijkheden om nieuws en/of informatie en/of evenementen te plaatsen. De-Filipijnen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van deze informatie. De-Filipijnen.nl behoudt ten allen tijde het recht om deze informatie niet te publiceren en/of te verwijderen.

Politiek

De-Filipijnen.nl is niet verbonden aan enige politieke stroming. De-Filipijnen.nl verstrekt wel informatie over de politieke gebeurtenissen en geschiedenis in de Filipijnen.

Religie

De-Filipijnen.nl is niet verbonden aan enige religieuze stroming. De-Filipijnen.nl verstrekt wel informatie over de gangbare religies en gebruiken in de Filipijnen.

Snel naar categorie

Wat is de beste vliegtuigmaatschappij voor binnenlandse vluchten in de Filipijnen?