Jaarlijks is er in Spaarnwoude het “Philippine Independence Day Picnic”, georganiseerd door Kalayaan Fiesta Foundation in the Netherlands. In 2019 zal deze plaatsvinden op zaterdag 8 juni 2019. 

Deze viering van de Filipijnse Onafhankelijkheidsdag is gebaseerd op  :

  • Door de Filipijnse cultuur in de Nederlands-Filippijnse gemeenschap te vitaliseren met positieve elementen van beide culturen, blijft het een deel van de Filipijnse  identiteit en onderdeel van de identiteit van onze kinderen.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is meer dan een leuk samenzijn, dit evenement draagt ​​ook bij aan degenen die het minder hebben. Door naar dit evenement te komen ondersteunen bezoekers een goed doel.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is voor iedereen die deel uitmaakt van of deel wil uitmaken van de Filipijnse gemeenschap. Deelname aan deze dag is niet gebonden aan etniciteit, religie of geslacht

Zoek uw vlucht van Amsterdam naar Manila :

Ook voor u: