De Filipijnen zijn een paradijs voor watersporters vanwege de prachtige stranden en heldere wateren en bieden vele watersportmogelijkheden voor reizigers van alle niveaus en interesses. Het land heeft een grote verscheidenheid aan prachtige stranden en eilanden, waarvan de meeste gemakkelijk toegankelijk zijn en waar je volop kunt genieten van verschillende watersportactiviteiten.

Hier zijn enkele van de bekendste watersportlocaties in de Filipijnen:

  • Boracay Island: Boracay staat bekend om zijn witte zandstranden en kristalheldere water, wat het perfect maakt voor watersporten zoals kitesurfen, windsurfen, jetskiën, parasailen en duiken.
  • Siargao Island: Siargao is een paradijs voor surfers vanwege de wereldberoemde Cloud 9-golfbreker. Andere watersporten die hier worden aangeboden, zijn kajakken, stand-up paddleboarding en diepzeevissen.
  • Palawan: Palawan biedt een verscheidenheid aan watersportactiviteiten, waaronder kajakken, snorkelen, duiken en eilandhoppen. El Nido en Coron staan bekend om hun prachtige lagunes, stranden en koraalriffen.
  • Subic Bay: Subic Bay biedt tal van watersportmogelijkheden, zoals jetskiën, parasailen, wakeboarden, kajakken, windsurfen en diepzeevissen.
  • Cebu: Cebu heeft prachtige koraalriffen en zeedieren en is een populaire bestemming voor duikers. Andere watersporten die hier worden aangeboden, zijn kajakken, jetskiën en parasailen.
  • Panglao Island: Panglao Island ligt in de buurt van Bohol en is een populaire bestemming voor duikers en snorkelaars vanwege het overvloedige zeeleven en de kleurrijke koraalriffen.
  • Davao Gulf: Davao Gulf is een goede plek om te gaan diepzeevissen en biedt ook andere watersportactiviteiten zoals jetskiën en kajakken.

Er zijn vele mogelijkheden voor een bijzondere en mooie watersport vakantie.

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 24 maart 2023

Snel naar categorie

Bij vliegtuigmaatschappij Philippine Airlines (PAL) / PAL Express denk ik als eerste aan: