Jaarlijks is er in Spaarnwoude het “Philippine Independence Day Picnic”, georganiseerd door Kalayaan Fiesta Foundation in the Netherlands

In 2022 zal deze voor het eerst sinds 2018 weer plaats vinden en wel op 11 juni 2022.

In de jaren 2020 en 2021 was deze vervallen wegens de coronamaatregelen. In 2019 werd deze geannuleerd wegens weer-omstandigheden.

Deze viering van de Filipijnse Onafhankelijkheidsdag is gebaseerd op  :

  • Door de Filipijnse cultuur in de Nederlands-Filippijnse gemeenschap te vitaliseren met positieve elementen van beide culturen, blijft het een deel van de Filipijnse  identiteit en onderdeel van de identiteit van onze kinderen.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is meer dan een leuk samenzijn, dit evenement draagt ​​ook bij aan degenen die het minder hebben. Door naar dit evenement te komen ondersteunen bezoekers een goed doel.
  • Indepence day / Onafhankelijksheidsdag is voor iedereen die deel uitmaakt van of deel wil uitmaken van de Filipijnse gemeenschap. Deelname aan deze dag is niet gebonden aan etniciteit, religie of geslacht

Meer informatie is te vinden op :

Zoek uw vlucht van Amsterdam naar Manila :

Ook voor u: