De steden Baguio en Ilagan in de provincies Benguet en Isabela behoren tot de winnaars van de Asean Clean Tourist Cities van dit jaar.

Negen andere Filipijnse hotels sleepten ook verschillende Asean Tourism Awards in de wacht, een weerspiegeling van de toewijding van de toeristische sector om een ​​hoog niveau van toerisme te garanderen, ondanks de uitdagingen die de heersende pandemie met zich meebrengt.

“Deze erkenning van onze lokale steden en hotels en MICE-locaties (Meetings, Incentives, Convention and Exhibition) dient niet alleen als een bewijs van de toewijding van de Filipijnen om de beste toeristische normen te handhaven, het weerspiegelt ook de sterke Bayanihan-geest die we hebben getoond bij het overwinnen van deze crisis”, zei minister van Toerisme Bernadette Romulo-Puyat in een verklaring.

“De huidige gezondheidscrisis is een vloek voor de industrie. Desalniettemin deinzen lokale VVV-kantoren en onze stakeholders hier niet voor terug. Door samen te werken om oplossingen te vinden, hebben ze bewezen dat ze zich kunnen aanpassen ondanks de huidige beperkingen van hun activiteiten”, voegde ze eraan toe.

Nobu Hotel, Nuwa Hotel, Hyatt Regency en Conrad Manila werden erkend als een van de beste in de Asean Green Hotel Award voor 2022.

De Forbes Ballroom van Conrad Manila wint daarentegen de Asean MICE Venue Award voor de categorie vergaderruimten. Quest Plus Conference Center Clark’s Magellan Ballroom en Baguio Country Club’s William Cameron Forbes Ballroom werden ook erkend in de top vijf van winnaars.

Afronding van de lijst voor de categorie vergaderruimten waren Astoria Palawan’s Mangrove Conference and Convention Center en Widus (Clark Marriott Hotel) Marriott Grand Ballroom.

Het World Trade Center in Metro Manila en de Cordillera Convention Hall in Baguio City werden genoemd als MICE Venue-winnaars in de categorie tentoonstellingslocatie.

Boek uw kamer bij Nobu Hotel – Nuwa Hotel – Hyatt Regency – Conrad Manila

Ook voor u: