De Filipijnen is een groot land met ruim 7.600 eilanden, met heel veel stranden, dorpjes (barangay), festivals, parken en beziens- en wetenswaardigheden om te ontdekken. Teveel om allemaal alleen te kunnen doen. Daarom vragen we uw hulp.

Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van Boracay, Taal vulkaan rijstterrassen van Banaue,  Vigan, Chocolate Hills in Bohol, Tubbataha Reef, Palawan. Maar hoe was uw ervaring daar? Wat heeft u precies gezien of meegemaakt?

Welke plaats zou bezocht moeten worden ? Welke activiteit of festival zou je eigenlijk wel eens mee moeten maken ? In welk natuurpark moet je wat voetstappen achterlaten? Waar kun je nu het beste duiken ? Of gewoon lekker tot rust komen ?

Vertel het ons en wij vertellen het door aan de wereld ! Vertel ons uw ervaringen en help anderen de paradijselijke Filipijnen te ontdekken. Dit mag je niet missen in de Filipijnen : de leukste of mooiste of meest bijzondere of paradijselijke plekken of activiteiten zijn :

Ook voor u: